Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla tasarruf kayranından yarar olmak amacı ile meydana getirilen, en şu denli 100 nefer kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta nefer adetsına sargılı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen mimaridaki Yangın Bapları en faik kalite ve en onat fiyat politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Sizin muhtevain yangın merdiveni projelerini haklı tasarlayarak projeye isabetli yangın merdiveni uygulamasına müşterek hüküm verebilmekte veya size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

İnsan yoğunluğu bir araba olan, kişilerin kombine halde yaşadığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil mevki önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Kapılarının en kesif kullanıldığı projeler beyninde;

Ardından projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp görüş ilişkii yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın kapkaloriın (müstacel çıkış kapısının) ana amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide dokumalmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki duman, yangın, gaz lambası vs. üzere durumlarda bir anlamda izolasyon esenlayarak bu zararlı koşulların başka katlara geçişini karışmak yahut mümkün olduğu kadar geciktirmektir.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan mimarilabilmekle birlikte elan çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun taban sebebi nokta yitirilmesine özlük vermemesi ve elan az maliyetle davranışin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Bazı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde muahharen eklenerek bünyelabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına için çeşitli şekillerde özel tasarım ya da katlanabilir biçimde de tasarlanabilmektedir.

Camlı yangın bapları veya panik barlı yangın kapıları vesair yangın bapsı türleri arasındadır.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir sınır da, birinci sınıf bir yangın kapkaloriın henüz mürtefi bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede daha konuşu olabileceğidir. Çünkü nitelikli bir yangın bapsı, yangın esnasında henüz uzun müddet dayanır ve henüz az tamirat gerektirir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın yangın kapısı kapısı alelumum 60 zaman, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 an boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangın kapıları yararlanma meydanına göre, rengine için evet da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok sık kullanılan sistem sınıflandırması süflidaki gibidir

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen binadaki Yangın Kapıları en mürtefi kalite ve en yarar eder politikamıza makul olacak şekilde üretilir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında teltiksiz sonuçları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz kifayetli olacaktır.

Paslanmaz çelik, olağan Yangın Çıkış Kapısı çelikten elan mualla mukavemet ve korozyona dayanıklılık sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında yeğleme edilen bir malzemedir.

Report this wiki page